!QMS Medicosmetics

Mooi oud worden, dat willen we allemaal. De meeste crèmes beloven veel, maar maken het niet waar. Het Award-winning en tevens gepatenteerde merk !QMS Medicosmetics doet dat wél: het laat je er gegarandeerd jaren jonger uitzien. Met !QMS Medicosmetics werken we in 3 fases naar een gezonde en strakke huid.

Fase 1: op weg naar een stralende, gezonde huid

De basis voor een mooie strakke jonge huid is een gezonde huid. Fase 1 van !QMS Medicosmetics is een revolutionaire, gepatenteerde behandelmethode die het mogelijk maakt om de ouder wordende huid weer op te vullen met huideigen stoffen. Ook zal het de stofwisseling verbeteren en de huid minder gevoelig te maken. Hierdoor verbetert de huidconditie en verminderen huidproblemen zoals rosacea, een geïrriteerde huid en couperose.

Wat kunt u verwachten na fase 1 van !QMS Medicosmetics?

 1. Na 1 maand heeft u een gladdere huid
 2. Na 2 maanden verminderen fijne lijntjes
 3. Na 3 maanden zijn de poriën kleiner, heeft u minder rimpels, is de huid gezonder en stralender
 4. Na 4 maanden is er minder roodheid en gevoeligheid

Fase 2: op weg naar een stevigere huid

De huid is nu gezonder en kan beter transporteren. Er wordt in deze fase van de !QMS Medicosmetics behandeling gewerkt met huidgelijkende stoffen die de huid gaan opbouwen. Ook werken we met bio-vervoegbare stamcellen die niet alleen stamcellen ondersteunen, maar ook de productie van nieuwe huidcellen stimuleren. De huid wordt strakker en krijgt meer volume.

Wat kunt u verwachten na fase 2 van !QMS Medicosmetics?

 1. Strakkere kaaklijn
 2. Meer volume
 3. Minder lijntjes
 4. Betere huidskleur

Fase 3: baanbrekende resultaten door epigenetica

!QMS Medicosmetics is het eerste product ter wereld wat gebruik maakt van epi genetica. De huidcellen worden door !QMS Medicosmetics positief beïnvloed, waardoor schade uit het verleden positief beïnvloed wordt. Dit is uniek! In fase 3 gaan we fine tunen. Pigmentvlekjes, diepe rimpels en zonneschade gaan we drastisch aanpakken. Dit kan alleen wanneer je de vorige fases met !QMS Medicosmetics goed doorlopen hebt. Samen met de huidspecialiste wordt een keuze gemaakt welk fase 3 product ingezet kan worden.

Wat kunt u verwachten na fase 3 van !QMS Medicosmetics?

 1. Minder pigmentvlekken
 2. Verbetering van effecten van zonneschade
 3. Vermindering van rimpeltjes op de bovenlip
 4. Verbetering van elasticiteit

Werken met !QMS Medicosmetics

Iedere !QMS Medicosmetics fase duurt 4 maanden. Deze tijd is nodig om de huid in balans te brengen, van binnenuit op te bouwen, te beschermen en te verjongen. Wanneer uw doel bereikt is, maakt uw huidspecialist een onderhoudsplan om met !QMS Medicosmetics het resultaat te behouden en zo nodig bij te sturen.

!QMS MEDICOSMETICS – PIONEERING A NEW GENERATION SKINCARE

 

“De wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van de huidverzorging is meer dan een passie voor mij. Ik heb er mijn levenswerk van gemaakt en dit leidde tot de oprichting van !QMS Medicosmetics.
Sinds ik mijn eerste formule van de nu iconische Classis Set lanceerde, heb ik baanbrekende technologieën ontwikkeld en voor grote mijlpalen in de geschiedenis van de huidverzorging gezorgd. Het was niet mijn bedoeling om een cosmetica lijn te ontwikkelen maar een compleet systeem voor de huidverzorging van het gelaat en het lichaam, met de nadruk op revolutionaire technieken en met het inzetten van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons gamma van intelligente huidverbeteringsproducten werkt zowel voor mannen als vrouwen van alle leeftijden.”

 

 

Dr. med. Erich Schulte

HVHV-1081 (Large)
qms_zuurstof
Dr-Schulte-QMS-Medicosmetics-01
There are no products