“Advancing the science of skincare was more than a passion for me; it was my life’s work and the foundation of QMS Medicosmetics”

Dr. med. Erich Schulte

Lees meer over QMS Medicosmetics

 

[woocommerce_product_search]

QMS SPECIALS: COLLAGEN SYSTEM Een revolutionair huidverzorgingssysteem bestaande uit 3 perfect op elkaar afgestemde producten die elkaar aanvullen bij het verminderen van huidveroudering, lijntjes en rimpels

QMS SPECIALS: EPIGEN POLLUTION Geïnspireerd op de nieuwste inzichten in de epigenetische wetenschap om de huidcellen langer actief te houden en te beschermen tegen schadelijke bealsting.

SPECIALS: EYE & LIP CARE Rijke, voedende producten om de gevoelige zones als ogen en lippen te liften, hydrateren en zichtbaar lijntjes en rimpels te verminderen.

QMS SPECIALS: TREATMENTS Krachtige producten met actieve ingredienten ontwikkeld voor herstel van de jeugdige uitstraling van de huid.

FASE O: Deze fase is alleen van toepassing op mensen die last hebben van een hele gevoelige huid en roodheden of bij eczeem en rosacea. De huid kan in dit geval nog niet veel werkstoffen verdragen. Deze fase is erop gericht dat de roodheden in de huid verminderen en schade aan de huid wordt hersteld.

FASE 1 OP WEG NAAR EEN STRALENDE, GEZONDE HUID  De basis voor een mooie strakke jonge huid is een gezonde huid. Fase 1 is een revolutionaire, gepatenteerde behandelmethode die het mogelijk maakt om de ouder wordende huid weer op te vullen met huideigen stoffen. Ook zal het de stofwisseling verbeteren en de huid minder gevoelig te maken.

 

FASE 2: OP WEG NAAR EEN STEVIGERE HUID De huid is nu gezonder en kan beter transporteren. Er wordt in deze fase van de !QMS Medicosmetics behandeling gewerkt met huidgelijkende stoffen die de huid gaan opbouwen. Ook werken we met bio-vervoegbare stamcellen die niet alleen stamcellen ondersteunen, maar ook de productie van nieuwe huidcellen stimuleren. De huid wordt strakker en krijgt meer volume.

FASE 3: BAANBREKENDE RESULTATEN DOOR EPIGENETICA !QMS Medicosmetics is het eerste product ter wereld wat gebruik maakt van epi genetica. De huidcellen worden door !QMS Medicosmetics positief beïnvloed, waardoor schade uit het verleden positief beïnvloed wordt. Dit is uniek! In fase 3 gaan we fine tunen. Pigmentvlekjes, diepe rimpels en zonneschade gaan we drastisch aanpakken. Dit kan alleen wanneer je de vorige fases met !QMS Medicosmetics goed doorlopen hebt. Samen met de huidspecialiste wordt een keuze gemaakt welk fase 3 product ingezet kan worden.

There are no products