EXPERTS IN PRO-AGING

Optimaliseer je huidverzorging

Effectieve huidbehandelingen

Zie er jonger uit, ongeacht je leeftijd

Ons Team

Heidy van Velde
Heidy Jonkers-van Velde

Heidy startte in 1992 haar eigen bedrijf en volgde sindsdien talloze opleidingen en trainingen, liep verschillende stages en ontwikkelde zich vooral ook door zelfstudie tot een specialist op het gebied van huidzorg en lifestyle. Met veel plezier en passie runt zij al 28 jaar haar salon. De specialiteit van Heidy is pro-aging en huidproblematiek. Heidy’s absolute doel is huidverbetering ongeacht de leeftijd van de klant. Om dat te bereiken verwacht ze maximale inzet van haar klanten.  Ze is een grote fan van de producten van Craith Lab en de Hannah bindweefselmassage. Daarnaast combineert ze een gezonde leefstijl binnen haar pro-aging concept.

Naomi
Naomi Vosselman

Naomi is all-round huidspecialiste en Pro-aging Expert. Naomi gaat zeer doelgericht te werk. Resultaat staat altijd voorop bij Naomi. Met haar stevige handen voert ze gepassioneerd de bindweefselmassage uit en is naast Hannah-huidcoach, Juliette Armand specialiste ook Craith Lab Expert. Zo weet ze alles over deze  krachtige huidverzorgingsproducten en  behandelingen en adviseert u graag over uw optimale huidverzorgingsritueel zodat u binnen no time geniet van daadwerkelijke huidverbetering. Daarnaast is haar specialisatie is acné en ook voor de IPL behandelingen zal u meestal door Naomi ontvangen worden. Naomi is enthousiast en gedreven en iedere klant verlaat de salon met een “naturel glow”

Carlijn 1
Carlijn Harmsen

Carlijn is werkzaam in onze salon sinds 2018. Carlijn is afgestudeerd als all-round huidspecialiste met als specialisatie acné. Carlijn is nauwkeurig, leergierig, enthousiast en heeft oog voor detail. Als hannah huidcoach voert zij vol overgave de intensieve hannah behandelingen uit als ook de hannah bindweefselmassage. Het creëren van mooie wenkbrauwen is haar specialiteit. Onze klanten staan daarvoor bij haar in de rij! Carlijn is daarnaast ook een groot fan (en gebruiker…) van de Craith Lab producten. Ze weet alles over deze fantastische producten en neemt u graag mee on tour naar een prachtige, stralende huid.

There are no products