Wij zijn weer open.

Na 8 weken gesloten te zijn geweest zijn wij enorm blij dat wij vanaf 11 mei onze deuren weer mogen openen!
We hebben zeker niet stil gezeten de afgelopen weken en kunnen dan ook niet wachten om jou te mogen ontvangen in onze geheel gerestylde salon.

 Ons Protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat voor wat betreft de situatie in onze salon.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.
Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ‘ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten’. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we hieronder graag vooraf met je delen.

 1. Kom op tijd. Dus niet te vroeg en niet te laat!
 2. Wanneer je een dekentje over je wilt tijdens de behandeling vragen we je deze zelf even mee te nemen. Voor de rest hoef je zelf niks mee te nemen.
 3. Wij schenken geen koffie en thee en ook geen water. Neem eventueel zelf een flesje water mee.
 4. In de wachtkamer mag 1 persoon zitten. Daarom vragen we onze aanwijzingen goed op te volgen.
 5. Heb je producten nodig, geef dit dan voor of tijdens de behandeling even aan zodat wij het klaar kunnen zetten. Dit voorkomt opstopping in de wacht-, afrekenruimte.
 6. Wil je alleen even producten ophalen, maak dan een afspraak voor een ophaalmoment. Wij mogen tussendoor niet van de behandeling af om een andere klant te helpen.
 7. Er mag geen gebruik worden gemaakt van onze make-up display
 8. De online agenda blijft voorlopig even uit de lucht omdat wij een andere planning hanteren iv.m. het extra schoonmaken tussen de behandelingen door. Bel of mail ons dus even voor een afspraak
 9. Is je afspraak de afgelopen 8 weken geannuleerd dan bellen wij jou zelf even deze week of begin volgende week voor het maken van een nieuwe afspraak.

Wil je het gehele Protocol lezen en ook zien welke maatregelen in de salon tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar www.anbos.nl/consument.

Over Heidy HuidVormule

Pro-aging! The science of aging-well

Heidy HuidVormule houdt je huid gezond en jong. Wij beschikken over verschillende trajecten die nodig zijn om jouw doelstelling te bereiken. Kies het traject wat het beste bij jou past want er zijn altijd meerdere mogelijkheden.

Wij helpen jou naar een gezonde, stralende en jonge huid.

 • Start met Heidy’s Xperience
 • Een persoonlijk huidplan , gebaseerd op jouw wensen, doelen en leefstijl
 • Ondersteuning met alleen de beste huidproducten voor thuis
 • Huidcoaching op maat
 • Professionele huidbehandelingen bij ons in het instituut
 • Toegang tot ons online beauty platform waarin je naast beauty tips

Ongeacht uw leeftijd, huidtype en wensen kunnen wij u begeleiden naar een prachtige gezonde huid.

Ons Doel - Onze aanpak - Het resultaat

Ons Doel

Jou coachen naar een stralende, gezonde en jonge huid

Onze aanpak

Effectieve en no-nonsense methodes.

Het resultaat

Een stralende, gezonde en jonge huid.

Ons Team

Heidy van Velde
Heidy Jonkers-van Velde

Heidy startte in 1992 haar eigen bedrijf en volgde sindsdien talloze opleidingen en trainingen, liep verschillende stages en ontwikkelde zich vooral ook door zelfstudie tot een specialist op het gebied van huidzorg en lifestyle. Met veel plezier en passie runt zij al 28 jaar haar salon en zal u haar vooral aantreffen in de salon bij het trainen en motiveren van haar medewerksters. De specialiteit van Heidy is pro-aging en huidproblematiek. Ze is een grote fan van de !QMS medicosmetics methode en de Hannah bindweefselmassage. Daarnaast combineert ze een gezonde leefstijl binnen haar pro-aging concept.

Naomi
Naomi Vosselman

Naomi is all-round huidspecialiste en binnen HVHV samen met Heidy de Pro-aging Expert. Naomi gaat zeer doelgericht te werk. Resultaat staat altijd voorop bij Naomi. Met haar stevige handen voert ze gepassioneerd de bindweefselmassage uit en is naast Hannah-huidcoach, Juliette Armand specialiste ook !QMS-medicosmetics Expert. Zo weet ze alles over deze  krachtige huidverzorgingsproducten en  behandelingen en adviseert u graag over uw optimale huidverzorgingsritueel zodat u binnen no time geniet van daadwerkelijke huidverbetering. Daarnaast is haar specialisatie is acné en ook voor de IPL behandelingen zal u meestal door Naomi ontvangen worden. Naomi is enthousiast en gedreven en iedere klant verlaat de salon met een “naturel glow”

Carlijn 1
Carlijn Harmsen

Carlijn is werkzaam in onze salon sinds 2018. Carlijn is afgestudeerd als all-round huidspecialiste en heeft inmiddels alle trainingen bij het cosmeticamerk hannah gevolgd. Carlijn is nauwkeurig, leergierig en heeft oog voor detail. Als hannah huidcoach voert zij vol overgave de intensieve hannah behandelingen uit als ook de hannah bindweefselmassage. Het creëren van mooie wenkbrauwen is haar specialiteit. Onze klanten staan daarvoor bij haar in de rij! Carlijn is daarnaast ook werkzaam bij Cosmedisch Centrum Heerde. Daar werkt zij ook als hannah huidcoach en kunt u haar ook boeken.

There are no products