The reason I sign these cosmetics is not from a desire for fame. Behind this signature is a message, a personal dialogue with every women. When I am at the lab carrying out research on a formula, I see a women before me, as if I am about to create her personal line of cosmetics…”

 

[woocommerce_product_search]

Ioulia Armagou  Chemist – President Juliette Armand

REINIGEN Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.

DAG- EN NACHTVERZORGING. Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang.

SUN FILM. Uitermate bijzondere zonnebrandproducten. Alle producten zijn kalmerend en hebben een delicate textuur welke snel wordt opgenomen.

MASKERS. We willen allemaal een stralende huid, want een stralende huid betekend dat je vitaliteit uitstraalt. Je kunt je huid enorm verwennen door regelmatig een gezichtsmasker aan te brengen.

SPECIALS. Verrijking van je dagelijkse routine! Juliette Armand heeft een grote reeks zeer effectieve serums met hoge percentages werkstoffen ontwikkeld. Je specialist selecteert het serum dat het best aansluit op jouw wensen én huidconditie, om zo je dagelijkse routine te kunnen verrijken!

ACNÉ THERAPY. Krijg grip op acne! Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijke vet/vochtbalans hersteld. Draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties.

WHITENING THERAPY. Pak overmatige pigmentatie effectief aan! Bestrijd huidverkleuringen met deze effectieve behandeling! De zorgvuldig samengestelde combinatie van producten zorgt voor een stralende huid en een egale teint. Door hoge concentraties van geavanceerde ingrediënten, waaronder vitamine C, Arbutin en Rumex, wordt pigmentatie doeltreffend bestreden.

SENSI THERAPY. Maak de sensibele huid sterk en weerbaar! Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt deze therapie het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Huidirritaties worden bestreden en de huid wordt intensief gehydrateerd. Daarnaast wordt het natuurlijke genezingsproces ondersteund en versneld.

AGING REGULATOR THERAPY. Krijg grip op biologische huidverjonging. Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund.

CHRONOS THERAPY. Bestrijd de tand des tijds! Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.

OFFICE TREATMENT. In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat

ELEMENTS. Alle producten uit de Juliette Armand Elements serie.

SKIN BOOSTERS. Alle producten uit de Juliette Armand Skin Boosters serie

Heidy van Velde

Voor al uw vragen bel 0578-695815

There are no products