Grondige huidanalyse

Een huidanalyse die net een stapje verder gaat? Met de Visioface huidscan beoordelen we uw huid niet met het blote oog, maar maken we gebruik van een uniek apparaat. Hiermee kunnen we een zeer uitgebreide en objectieve huidanalyse van uw huid uitvoeren. We krijgen zo ook een beeld van de diepere lagen van de huid die we met het blote oog niet kunnen zien.

Wat kan de Visioface huidscan meten?

De Visioface huidscan kijkt verder in de huid. Pigmentvlekken, de hoeveelheid talg of bijvoorbeeld de elasticiteit van de huid blijven geen geheim wanneer bij een huidanalyse gebruik wordt gemaakt van dit apparaat. De Visioface scan meet:

  • UV (zon)schade
  • De grootte van de poriën
  • De hoeveelheid rimpels en de diepte en omvang daarvan
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken, ook die nog niet zichtbaar zijn met het blote oog.
  • Vochtgehalte
  • De hoeveelheid talg
  • De elasticiteit van de huid
  • 3D opnames maken van de huid

Een huidanalyse met de Visioface huidscan

De huidanalyse met de Visioscan start met een foto van uw gezicht. Speciale software maakt het mogelijk de exacte status van uw huid weer te geven. De Visioface huidscan maakt vervolgens een huidanalyseberekening van het aantal en de grootte van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de UV (zon) schade. Daarnaast wordt met behulp van unieke sensors vocht, talg en de Ph waarde gemeten. Ook de gevoeligheid en de hoeveelheid pigment van de huid worden meegenomen in de Visioscan huidanalyse.

Sterk vergrotende huidanalyse

Doordat de Visioface huidscan een vergroting van het huidbeeld geeft van wel 50 maal, kunnen bij deze vorm van huidanalyse onder andere de structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Ook wordt een tape afdruk van de huid onder de microscoop bekeken. Vervolgens wordt de mate van verhoorning en de grootte van de talgkliertjes getest. De huidanalyse foto’s worden bovendien altijd onder dezelfde ideale omstandigheden en in exact dezelfde positie genomen dankzij de speciale witte diode verlichting.

Met een huidanalyse met behulp van de Visioface huidscan bent u er zeker van dat het behandelplan en de producten voor uw huid de juiste zijn!

huidanalyse_Meten Is Weten
There are no products