“Absoluut de meest waanzinnige make-up waar ik ooit mee gewerkt heb”

Heidy van Velde

 

[woocommerce_product_search]

VOORDEEL@Horst Kirchberger Prachtig samengestelde make-up sets. Aantrekkelijk geprijst!

TEINT Een stralend frisse teint is de basis van elke make-up. HORST KIRCHBERGER heeft make-ups gemaakt die optimaal comfort bieden en er absoluut natuurlijk uitzien. Alle texturen zijn verrijkt met waardevolle verzorgingsstoffen en zijn de consequente voortzetting van huidverzorging. Met gemicroniseerde minerale pigmenten kunt u verschillende dekkingen bereiken. Kies de ideale textuur voor jouw huid.

OGEN Ogen zijn de spiegel van de ziel! ‘, Zegt een oud gezegde. Om uw ogen en persoonlijkheid te laten stralen, kiest u uit ons brede assortiment de producten die uw ogen interessant en aantrekkelijk maken. De HORST KIRCHBERGER oogproducten bieden een gevarieerde selectie, zodat voor elke gelegenheid de juiste oogmaquillage gerealiseerd kan worden.

LIPPEN Mooie lippen met een volle vorm en een gedefinieerde contour zijn de wens van elke vrouw. Onze kleine helpers geven je een verzorgde liphuid en met de juiste kleuren kom je snel in de buurt van je ideale look.

PENSELEN Een goede make-up vereist niet alleen perfect make-up materiaal, maar ook een perfect hulpmiddel. Alle borstels van HORST KIRCHBERGER zijn dankzij professioneel handwerk van de hoogste kwaliteit. Het borstelhaar is gemaakt van het fijnste synthetische of natuurlijke haar en is qua kracht en elasticiteit op elkaar afgestemd. Het resultaat – perfecte make-up.

ALLERLEI Horst Kirchberger heeft een aantal producten ontwikkeld die het gemak van de make-up produkten verhogen.

There are no products