Hannah huidcoach: analyse en advies op maat

Dat de huid ouder wordt, is een ding dat zeker is. De vraag is alleen hoe! Onze hannah huidcoach biedt een uniek totaalconcept in behandelingen met als voornaamste doel een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen. De behandelingen door de hannah huidcoach zijn gebaseerd op een specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en een revolutionaire vorm van bindweefselmassage.

Beleef de hannah Xperience

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten. Tijdens een anderhalf uur durende Xperience, word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat!

Iedere hannah Xperience start met een huidmeting en een uitgebreide huidanalyse. De hannah huidcoach bekijkt je huid nauwkeurig en maakt een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies door onze hannah huidcoach zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes uiteraard van belang!

De stappen van het hannah systeem

Na een huidanalyse door onze hannah huidcoach zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn. Het gaat hierbij om:

  • Reinigen
  • Peelen
  • Stimuleren
  • Herstellen
  • Beschermen

Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience. Ook de unieke hannah Bindweefselmassage door onze hannah huidcoach maakt zeker deel uit van de behandeling.

Meer informatie over het hannah systeem vindt je op www.hannah.nl

hannah_Babs_boks
There are no products