Cymedics light (Koud Laser)

De huid, het grootste van menselijke orgaan, wordt onderworpen aan de verschillende natuurlijke en kunstmatige invloeden van buitenaf, zoals zonlicht of roken. Deze invloeden kunnen het natuurlijke huidverouderingsproces sterk versnellen.

 

Cymedics Light (koud laser) is ontwikkeld om de huid in korte tijd een enorme boost te geven.

Wat mag u verwachten na een cymedics light behandeling.
• Direct resultaat na 1 behandeling
• Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
• Betere teint
• Minder roodheid
• Meer glans
• Meer volume

 

De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in de huid neemt geleidelijk af.
Het tekort aan hyaluronzuur wordt met de cymedics Light weer aangevuld. Hyaluronzuur geeft een onmiddelijke binding met vocht waardoor het resultaat direct zichtbaar is.

 

De behandeling zelf is volledig pijnloos, non-invasief en zeer comfortabel. Cymedics Light maakt gebruik van de interactie van “puur Hyaluron” (een speciaal voor deze behandeling ontwikkelde, gemicroniseerd hyaluronzuur) in combinatie met de baanbrekende low-level laser technologie. Het “Pure hyaluronzuur” wordt toegepast op het huidoppervlak zodat het kan doordringen in de huid (zonder inspuiting!). U steunt dit zachte foton energie proces door de Light met zijn speciale lens direct op de huid te brengen.

 

Cymedics Light combineert drie verschillende golflengten om het gebruik van low level laser biostimulatie op een non-invasieve en uiterst zachte manier mogelijk te maken, waardoor een maximaal effect wordt bereikt bij alle huidtypes.
De behandeling is ideaal te combineren met andere behandelingen en toont zeer mooie synergie-effecten.

HVHV-1048
There are no products