CRAITH LAB

DISCOVER THE REVOLUTIONARY SECRET TO STRONG AND RADIANT SKIN THROUGH EPIGENETIC TECHNOLOGY

 

Heidy HuidVormule, het instituut voor huidverbetering en verjonging. Het hoog opgeleide team van specialistes voeren onder leiding van huidspecialiste Heidy van Velde vele resultaatgerichte behandelingen uit.

Graag laten wij u kennis maken met een revolutionaire productlijn voor een optimaal resultaat; CRAITH LAB – anti aging in zijn puurste vorm! Een huidverzorgingslijn dat huidverjonging mogelijk maakt met direct zichtbare resultaten, dat is waar CRAITH LAB voor staat.

 

Mooi oud worden, dat willen we allemaal. De meeste crèmes beloven veel, maar maken het niet waar. Het jongste en tevens gepatenteerde merk CRAITH LAB doet dat wél: het laat je er gegarandeerd jaren jonger uitzien.

BLUE LINE

Voor de jeugdige én volwassen huid
Craith Lab
Craith Lab Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Craith Lab Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

BLACK LINE

“Easy products’ voor de volwassen huid
Craith Lab Black Line is ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt Craith Lab in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.

GOLD LINE

Revolutionair voor de rijpere huid
Gold Line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw, die haar huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vindt hier een overzichtelijk gamma met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: het beschermen van de huidbarrière, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpelloze huid. In deze lijn klasseert Craith Lab ook hun unieke ‘Signature’ product, samengesteld uit zorgzaam geselecteerde en unieke werkstoffen.

Treatments 

CRAITH LAB 75 MINUTEN    € 119,00                                                                                       
Exclusive treatment incl. Oxytreat.
De meest geboekte en op maat gemaakte  CRAITH LAB treatment bij Heidy HuidVormule. Ideaal om kennis te maken met CRAITH LAB. Deze luxe, hydraterende & verstevigende skin treatment stimuleert de versteviging en elasticiteit van de huid. Door de toevoeging van Oxytreat direct spectaculair resultaat! (Uitermate geschikt voor alle huidtypes)
Deze behandeling bestaat uit: oppervlakte reiniging – diepte reiniging – algen masker – oxytreat – epigenetic collagen treatment – nek-schoudermassage en Bindweefselmassage gelaat.

Boek nu

CRAITH LAB SHORT TREATMENT € 84,50   

Door het zuivere (97,4) zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. Het collageen sluizen we met het zuurstof apparaat binnen 40 sec in de levende huidlaag en door het zuurstof stimuleren we direct de vernieuwing van cellen. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.  Deze behandeling bestaat uit: oppervlakte reiniging – diepte reiniging – algen masker – oxytreat + epigenetic collagen treatment

 

CRAITH LAB Oxytreat

Door middel van het meest innovatieve zuurstof apparaat dat wij in onze treatments toepasssen, is het mogelijk om zuivere zuurstof onder hoge druk rechtstreeks in de huid aan te brengen. Dit in combinatie met de  epigenetic collagenen van CRAITH LAB wordt de huid gelift en direct steviger. Naast het verstevigen en liften draagt de zuivere zuurstof ook bij aan alle resultaat gerichte treatments met als focus b.v.: Litteken behandelingen, acne & hyperpigmentatie.

Door het zuivere (97,4) zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. Het collageen sluizen we met het zuurstof apparaat binnen 40 sec in de levende huidlaag en door het zuurstof stimuleren we direct de vernieuwing van cellen. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

WAT IS HET EFFECT VAN ZUURSTOF OP DE HUID?

  • Zichtbare verjonging en lifting van de huid
  • Verstevigd contouren
  • Verbetert de doorbloeding, huidvochtigheid en elasticiteit van de huid
  • Rimpels verzachten
  • Porie structuur verfijnt
  • Geeft een frisse gezonde teint
  • Verlicht hyperpigmentatie
Elastin gen booster
There are no products