Cosmetisch arts

Heidy Huidvormule werkt samen met cosmetisch arts Dr. Elle Vissers.
Elle is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van injectables en anti-aging en behandelingen.
Elle streeft naar een natuurlijke uitstraling waarbij unieke schoonheid benadrukt wordt. Elle is gemiddeld 1 dag per 6 weken bij ons aanwezig.
Dr. Elle Vissers is bij ons aanwezig op:

Dinsdag 07-09-2021 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 12-10-2021 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 23-11-2021 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 04-01-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 22-02-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 05-04-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 17-05-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 05-07-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 23-08-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 04-10-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 15-11-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Dinsdag 20-12-2022 vanaf 12.00 tot 17.30

Wat zijn fillers?
Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, een stof met waterbindende eigenschappen. Tijdens het verouderingsproces neemt onze eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.
Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.
Bij Mooi Medisch Sportief hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. Wij werken nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.

 

Wat houdt de behandeling in?
Bij een behandeling met Teosyal fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. Bij Mooi Medisch Sportief bevatten de fillers lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig. Desgewenst is dit natuurlijk wel mogelijk!
Met Teosyal injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden.
Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen. Deze plekjes mag u gewoon camoufleren.

 

Wat is Botox®?
Sinds de jaren 90 wordt Botox® (botuline toxine) voor cosmetische doeleinden gebruikt. Botox® wordt overigens al veel langer toegepast door neurologen en oogartsen om spastische spieren te verslappen.
Botox® heeft een ontspannend effect op de dynamische rimpels in uw gezicht en kan deze verminderen en voorkomen. Ook bij hoofdpijnklachten en overmatig transpireren zorgt Botox® voor een verminderde spieractiviteit en een duidelijke afname van uw klachten. Na verloop van tijd neemt de spieractiviteit onder de huid weer toe en herstelt volledig. Herhaalde behandelingen zijn dus nodig voor het behoud van het effect.

 

Wat houdt de behandeling in?
De Botox® behandeling bestaat uit een aantal injecties en wordt als niet pijnlijk ervaren. Er wordt geen verdoving toegepast, de injectienaald is namelijk heel fijn en de behandeling duurt slechts enkele minuten. Wel kan de huid gekoeld worden voor de behandeling om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.
Na de Botox® behandeling kan er tijdelijk wat roodheid, zwelling of een kleine blauwe verkleuring te zien zijn rondom de injectieplaats. In de meeste gevallen is na 20 minuten niets meer te zien van uw behandeling. Voor een steeds mooier en langduriger resultaat adviseren wij u de behandeling te herhalen.

 

Ik ben Elle Vissers, inmiddels is het alweer 7 jaar geleden dat ik mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht heb afgerond. Na enkele jaren als arts te hebben gewerkt bij de disciplines (plastische) chirurgie en spoedeisende hulp geneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van injectables en medisch-cosmetische huidverbetering.
Mijn keuze voor dit vak komt voort uit mijn wens om mensen op een mooie manier ouder te laten worden met een stralende huid en een frisse uitstraling. Naast behandelingen met injectables, is een goed verzorging van de huid essentieel om dit te bereiken. Vandaar dat ik samenwerk met diverse schoonheidsspecialistes.
Binnen het cosmetische aspect van mijn vak, verlies ik het eigen karakter van een gezicht nooit uit het oog. Ik streef dan ook naar een natuurlijke en frisse uitstraling waarbij uw eigen unieke schoonheid benadrukt wordt. Via verschillende internationale congressen en cursussen blijf ik steeds op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische geneeskunde en voeding. Bij Mooi Medisch Sportief geven wij echter wel de voorkeur aan kwaliteit en veiligheid in plaats van mee te gaan met alle nieuwste trends in ons vakgebied!

 

Voor meer informatie en tarieven: www.mooimedischsportief.nl

 

ellevissers_mooimedischsportief
There are no products