20 minuten succes behandeling

De huid, het grootste van alle menselijke organen, wordt onderworpen aan de verschillende natuurlijke en kunstmatige invloeden van buitenaf, zoals zonlicht of roken. Deze invloeden kunnen het natuurlijke huidverouderingsproces sterk versnellen. Het verouderingsproces begint bij een leeftijd van rond de 20 jaar, afhankelijk van de genen en levensstijl. De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in de huid neemt dan vanaf deze leeftijd geleidelijk af. Dit is slechts 50% in vergelijking met jongeren rond de leeftijd van 40 jaar en slechts 10% met een huid rond de leeftijd van 60. U kunt dit tekort aan hyaluronzuur met de Beautytek Light aanvullen.
De behandeling zelf is volledig pijnloos, non-invasief en zeer comfortabel. Beautytek Light maakt gebruik van de interactie van “puur Hyaluron”  (een speciaal voor deze behandeling ontwikkelde, gemicroniseerd hyaluronzuur) in combinatie met de baanbrekende low-level laser technologie. Het “Pure hyaluronzuur” wordt toegepast op het huidoppervlak zodat het kan doordringen in de huid (zonder inspuiting!). U steunt dit zachte foton energie proces door de Light en zijn ergonomisch vorm met speciale lens direct op de huid te brengen.
Beautytek Light combineert drie verschillende, empirisch geverifieerd golflengten (635/655/785 nm) om het gebruik van low level laser biostimulatie op een non-invasieve en uiterst zachte manier mogelijk te maken, waardoor een maximaal effect wordt bereikt bij alle huidtypes dankzij de optimale energie/ golflengte verhouding en emitter configuratie, geoptimaliseerd door middel van computer simulaties.
De behandeling is ideaal te combineren met andere behandelingen en toont zeer mooie synergie-effecten.
Snel. Zacht. Mooi.

Ultra Geluid therapie

Geluidsgolven geven een lichte niet direct voelbare trilling op micro niveau in de huid. Ze veroorzaken een minimaal trillen van de celwand. Hierdoor worden verhardingen los getrild, de doorlaatbaarheid van de cel wordt vergroot en verklevingen worden opgeheven.  Met een lichte druk wordt de behandelkop van het apparaat over de huid bewogen. De behandeling is aangenaam, zeer effectief en kan veelzijdig worden ingezet bij zowel huidverjonging als huidproblematiek en littekens.

De resultaten zijn o.a:
– direct zichtbare kalmering van de huid
– direct merkbare huidversteviging
– verbetering van het regeneratievermogen van de huid
– afvoer van afvalstoffen
– dwangmatig insluizen van werkstoffen
Voor meer informatie klik hier om deze aan te vragen.

There are no products